Kom jij bij ons werken?

Vacatures Reppel

Werken bij REPPEL

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een laagdrempelig, prettige werksfeer, aanpakken en no-nonsense. Als echte teamspelers sparren wij met elkaar. Wij denken met elkaar mee en inspireren elkaar. Wij werken en denken op hbo-niveau en de meeste medewerkers zijn commercieel ingesteld met een technische affiniteit. Iedereen is zelfstandig en vrij om de taken uit te voeren die hij of zij goed kan én graag doet. Een goede mix van oud en jong zorgt voor een goede balans. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Openstaande vacatures

MODELLEUR / TEKENAAR

Heb jij een technische opleiding richting Bouwkunde ? En heb jij affiniteit met commercie? Ga dan aan de slag bij een internationaal opererende organisatie gespecialiseerd in het produceren en leveren van specialistische bouwmaterialen.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en gedreven: MODELLEUR / TEKENAAR

In deze functie maak je legplannen, montage tekeningen en details op de afdeling Technische Studiedienst. Je wordt in deze functie opgeleid door je collega’s om hiermee de kennis t.a.v. onze producten te ontwikkelen. De producten betreft onze staalplaatbetonvloeren. Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om met je collega’s technische tekeningen en details te maken, zodanig dat je gebruik maakt van de meest economische materialen en vloeroplossingen.
Klanten staan bij ons centraal. Door middel van de montage tekeningen adviseer je onze klanten over productoplossingen en ben je in staat vragen te beantwoorden over uitgevoerd reken- en tekenwerk.
Je bent in staat om out of the box te denken tijdens het ontwerpen en bouwkundige en constructieve problemen op te lossen. Jij deelt jouw ervaringen met je collega’s en denkt actief mee over de wijze waarop we onze markt verder kunnen uitbouwen.

Technische opleiding

Minimaal MBO-niveau - Bouwkunde

Communiatie

Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Ervaring

Ervaring met Autocad en Revit.

Teamplayer

Een teamplayer die zelfstandig kan werken met een gevoel voor planning en flexibiliteit.

Wie zijn wij?
REPPEL b.v. is als fabrikant en technische handelsonderneming sinds 1930 actief op de markt voor specialistische bouwmaterialen, die wereldwijd worden geleverd. Dit realiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Dordrecht en ons kantoor in Dubai alsmede een omvangrijk netwerk van distributeurs. De organisatie telt 20 medewerkers en kent een open cultuur. Samen met je collega’s weten jullie door een nuchtere en gedreven aanpak elkaars kwaliteiten te benutten om tot mooie resultaten te komen.

Wij bieden

  • Een uitdagende baan met veel mogelijkheden je te ontwikkelen in je functie en binnen onze organisatie;
  • De vrijheid om zelf goede ideeën te ontwikkelen en voldoende mogelijkheden om je zelf te ontwikkelen;
  • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met ervaring en prestaties.

Reageren
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Inge van der Klis.
Je sollicitatie kun je sturen naar: ivdklis@reppel.nl

Is de vacature wat voor jou? Solliciteer direct!
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 24 MB.