Staalplaat betonvloeren

Een professionele oplossing

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons.

REPPEL beschikt naast LEWIS Zwaluwstaartplaten over 3 unieke staalplaatbeton vloersystemen die de oplossing bieden in een breed scala van toepassingen in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten.

REPPEL is al meer dan 90 jaar actief als leverancier en producent van vloersystemen. Uniek in het assortiment zijn nog altijd de LEWIS Zwaluwstaartplaten, die leverbaar zijn in verschillende staaldiktes en ook met Magnelis corrosiebescherming. Samen met de MAX 4 wapeningsplaten, OP-DECK geïsoleerde betonvloersystemen en HODY staalplaatbetonvloeren staan onze vloersystemen voor kwalitatief hoogwaardige oplossingen met vloerdiktes vanaf 15 tot circa 300 mm. De overeenkomst tussen de diverse vloersystemen is dat koudgewalst geprofileerd staal de basis vormt voor een ijzersterke vloer. Het geprofileerd staal dient als bekisting en wapening van de vloer. Dankzij deze sterke basis kan, afhankelijk van het vloertype, met een geoptimaliseerde hoeveelheid beton, zandcement of gietdekvloermortel een duurzame constructieve vloer gemaakt worden, die voldoet aan alle eisen ten aanzien van draagkracht, brandwerendheid, geluids- en thermische isolatie.

LEWIS Zwaluwstaartplaten

De originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten, die worden gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten, stalen of andere draagconstructies.

Vrijblijvend advies?

Wij helpen je graag met passend advies. Zo weet je precies wat nodig is voor een geslaagd project.

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons.
Neem contact met ons op