La Reine, Amsterdam

In het karakteristieke pand 11 luxe en monumentale appartementen gerealiseerd in het karakteristieke pand.

In het karakteristieke pand aan de Koninginneweg – Van Eeghenstraat, met directe ligging aan het Amsterdamse Vondelpark, worden door Jurriens Bouw 11 luxe en monumentale appartementen gerealiseerd. De door BBHD en Rappange & Partners Architecten ontworpen appartementen krijgen een woonoppervlak van 170 – 400 m2. Als geluidsisolerende en brandveilige vloeren worden in dit project onze LEWIS vloeren toegepast. Voor een optimale ontkoppeling van de LEWIS Zwaluwstaartplaten is gekozen voor SYLOMER TSS geluidsisolerende oplegstroken. Na de renovatie zullen de appartementen tot het absolute topsegment van Nederland behoren. De LEWIS vloeren worden afgewerkt door Vloerenbedrijf Ben van den Heuvel en de logistiek wordt verzorgt door BouwCenter RAB Amsterdam.

Aannemer

Jurriens BV

Constructeur

IKAABEE Raadgevend Ingenieursburo

Gerelateerde producten

La Reine, Amsterdam

Als geluidsisolerende en brandveilige vloeren worden in dit project onze LEWIS vloeren toegepast. Na de renovatie zullen de appartementen tot het absolute topsegment van Nederland behoren.

Aannemer - Jurriens BV

LEWIS vloeren in appartementen La Reine Amsterdam Oud-Zuid

LEWIS Zwaluwstaartplaten zijn originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten. Ideaal voor bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten balklagen en lichte staalconstructies.

 

Vrijblijvend advies?

Wij helpen u graag met passen advies. Zo weet u precies wat nodig is voor een geslaagd project.

Stel uw vraag