HODY Staalplaatbetonvloeren

Compleet assortiment profielhoogtes en plaatdiktes

Betrouwbare professionele vloeroplossing in nieuwbouw en renovatie.

De HODY staalplaatbetonvloer is een ideale vloeroplossing voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingen. De vloer bestaat uit een staalplaat die in trapeziumvorm is gewalst. Deze fungeert als verloren bekisting en onderwapening van de relatief dunne en lichte betonvloer. Door de profilering van de platen is er een optimale samenwerking met het beton en ontstaat een slanke en lichte vloerconstructie.

Voordelen HODY Staalplaatbeton-vloeren

Laag gewicht en minder beton.

HODY platen zijn eenvoudig stapelbaar. Per logistieke beweging kun je grote hoeveelheden vloeroppervlak in bundels naar een project brengen en in een keer naar binnen hijsen. Door de handzame, beperkte breedte kan dat zelfs door een raam. De platen hebben een laag eigen gewicht, zijn zonder bouwkraan te monteren en direct beloopbaar. Je hebt dus een veilige werkvloer. Door het HODY profiel heb je minder beton nodig dan bij traditionele geprefabriceerde breedplaat- en in het werk gestorte betonvloeren. Door de montagesnelheid en het lage gewicht bespaar je bouwkosten.

  • HODY 60; vloerdiktes vanaf 100 mm en stempelvrije overspanningen tot 3.440 mm
  • HODY 80; vloerdiktes vanaf 130 mm en stempelvrije overspanningen tot 4.450 mm
  • HODY 146; vloerdiktes vanaf 215 mm en stempelvrije overspanningen tot 6.590 mm
  • HODY 206; vloerdiktes vanaf 260 mm en stempelvrije overspanningen tot 5.990 mm

HODY accessoires

Naast de platen levert REPPEL ook de HODY toebehoren voor de staalplaatbetonvloeren.

Voor het afdichten van de cannelures van de HODY-platen leveren wij het HODY PE cannelure afdichtingsprofiel. Deze kunststofprofielen beschermen tegen mortellekkage. Zo nodig leveren wij deze profielen ook in een brandwerende steenwoluitvoering.

Om de HODY-vloer rondom betondicht te monteren, leveren wij stalen HODY-randbekisting, inclusief schoortjes op elke gewenste HODY vloerdikte. Deze leveren wij in een gegalvaniseerde Z275 uitvoering, voor hogere corrosiecategorieën is ook een zink-magnesium bescherming leverbaar. Voor het betondicht monteren van de HODY staalplaatbetonvloer kunnen wij customized zetwerk leveren.

  • PE cannelure afdichtingsprofiel
  • HODY-randbekisting
  • Customized zetwerk
Vrijblijvend advies?

Wij helpen je graag met passend advies. Zo weet je precies wat nodig is voor een geslaagd project.

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons.
Neem contact met ons op