Brandwerende plaatmaterialen

Eenvoudige en snelle montage

Praktische informatie

Betrouwbare professionele brandwerende oplossingen

Voor het brandwerend bekleden met plaatmateriaal bieden wij diverse hoogwaardige oplossingen. Door samenwerking met toonaangevende leveranciers hebben wij voor elke toepassing in bouw en industrie de beste brandwerende oplossing.

Brandwerende plaatmaterialen

Wij hebben voor elke toepassing in bouw en industrie de beste brandwerende oplossing.

Als distributeur van Promat- en Siniat-plaatmaterialen hebben wij een breed assortiment brandveilige kwaliteitsproducten. Met name PRÉGYFEU-A1 H1 platen passen wij veel toe voor het brandwerend bekleden van stalen kolommen en liggers. PRÉGYFEU-A1 H1 is een glasvezelversterkte gipsplaat met vertraagde vochtopname. De plaat bestaat uit een gipskern die met glasvezel is versterkt en bekleed met een wit onbrandbaar glasvlies. Dit verhoogt de brandweerstand en verbetert de sterkte en stootvastheid.

Met oog op vochtbestendigheid gebruiken wij PROMATECT-H voor het brandwerend bekleden van staalconstructies in open bouw. De PROMATECT-100 is geschikt voor brandwerende wanden, plafonds en compartimenteringen.

DURASTEEL is een onbrandbare explosie-, impact- en waterbestendige plaat. Deze bestaat uit een kern van calciumsilicaat, met aan beide zijden een geperforeerde, gegalvaniseerde staalplaat. DURASTEEL is geschikt voor brandwerende compartimenten, plafonds, wanden en schachtafsluitingen in de petrochemische industrie, nucleaire centrales, stations, luchthavens en tunnels.

  • Hoge brandwerendheid
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Schone en droge montage
  • Eenvoudig af te werken
  • Duurzaam
Vrijblijvend advies?

Wij helpen je graag met passend advies. Zo weet je precies wat nodig is voor een geslaagd project.

Service en kwaliteit zijn kernbegrippen bij ons.
Neem contact met ons op