LEWIS droog vloersysteem

De droge afbouwvloer met LEWIS Zwaluwstaartplaten

In projecten waar een demontabel vloersysteem noodzakelijk is of specifiek voor een droogbouw systeem wordt gekozen is het LEWIS droog vloersysteem een perfecte oplossing.

Voor het LEWIS droog vloersysteem wordt een LEWIS zwaluwstaartplaat met staaldikte 0.7mm gebruikt. Door het dikkere staal en de unieke LEWIS profilering kunnen deze platen met een droge afwerking worden toegepast tot een hart op hart afstand van de balken van 1.3 meter!

Door de grote hart op hart afstand die met de LEWIS 0.7mm gemaakt kan worden kan het ontwerp van de draagconstructie van een droge afbouw mezzanine vloer worden geoptimaliseerd.

Als droge afwerking op de LEWIS 0.7mm platen kan, afhankelijk van het belasting die op de vloer komt, een cementgebonden of houten plaatmateriaal worden toegepast.

Op basis van uitgevoerde draagkrachttesten kunnen wij per project een opbouwadvies voor uw vloer uitwerken.

Na het aanbrengen van het plaatmateriaal kan direct worden doorgegaan met de afbouw.

Bekijk hier de video van deze toepassing op het project Bedrijfspand Wraptor te Nootdorp.

 

Het LEWIS droog vloersysteem biedt uitstekende mogelijkheden om binnen een accommodatie een extra verdiepingsvloer aan te brengen voor bijvoorbeeld kantoor, magazijn of kleedruimtes.

Na de exploitatieperiode van een gebouw kan het LEWIS droog vloersysteem worden gedemonteerd.

Naast de mezzanine vloer zijn de LEWIS 0.7mm Zwaluwstaartplaten met een droge afwerking ook zeer goed toepasbaar als vloeroplossing in modulaire bouwsystemen, staalframebouw en traditionele woning renovaties waar i.v.m. de bouwsnelheid een droge afbouw noodzakelijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw projecten? Neem dan contact met ons op.

Dit bericht delen op: