Brandwerende spuitpleisters

Snelle uitvoering bij complexe structuren

REPPEL Service

Rapporten en certificering

ISOLATEK Type CP-2 is succesvol getest conform Europese en nationale regelgeving en heeft een CE markering op basis van de Europese Technische Beoordeling (ETA) 13/1065. Testrapporten zijn op aanvraag beschikbaar. Voor België beschikken wij over een geldig ISIB rapport.

ISOLATEK Type M-II en TG zijn wereldwijd de meest toegepaste oplossing voor fireproofing in tunnels en de petrochemische industrie. ISOLATEK Type M-II en TG zijn wereldwijd getest conform in de petrochemie en in verkeerstunnels voorkomende brandcurves (koolwaterstofbrand, RWS brand, "cold spill", jet fire etc.). Tevens zijn er testen beschikbaar ten aanzien van de explosiebestendigheid.

ISOLATEK Type 300 is succesvol getest conform Europese en nationale regelgeving en heeft een CE markering op basis van de Europese Technische Beoordeling (ETA) 13/1065. Testrapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

Gespecialiseerde uitvoering

De brandwerende spuitpleisters wordt aangebracht in samenwerking met een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde applicatiebedrijven.

Projectadvies

Van ontwerpfase tot onderhoudsfase zijn wij u van dienst met onze expertise. Neem voor een projectadvies op maat contact op met onze technisch adviseurs.

Bestekservice

ISOLATEK Type CP-2 brandwerende spuitpleister is opgenomen in de STABU bestekssystematiek en de Cobo Systems bestekservice.

ISOLATEK Type 300 brandwerende spuitpleister is opgenomen in de STABU bestekssystematiek en de Cobo Systems bestekservice.