Sporthuis, Abcoude

In Abcoude wordt het Sporthuis gebouwd.

In Abcoude wordt door de Van Norel Bouwgroep het Sporthuis gebouwd. Het gebouw is een ontwerp van architectenbureau Alberts & Van Huut. Het Sporthuis Abcoude zal bestaan uit een 6-baans zwembad, twee gymzalen en een kantine/ontmoetingsruimte. In samenwerking met het gespecialiseerd applicatiebedrijf Heijberg Brandwering worden de spanten ter plaatse van het zwembad voorzien van brandwerende spuitmortel. In verband met de condities in een zwembad wordt de cementgebonden vermiculiet spuitmortel ISOLATEK Type CP-2 toegepast. Na meer dan 25 jaar is dit het laatste bouwproject van REPPEL waar deze brandwerende spuitmortel wordt aangebracht. ISOLATEK Type CP-2 wordt opgevolgd door de nieuwe ISOLATEK Type 400. Deze cementgebonden spuitmortel is door het gebruik van “recycled content” de duurzame en milieuverantwoordelijke opvolger.

Auftragnehmer

Van Norel Bouwgroep

Architekt

Architectenbureau Alberts & Van Huut

Konstruktor

Heijberg Brandwering B.V.

Brandwerende spuitmortel in project Sporthuis Abcoude

Snelle uitvoering bij complexe structuren. Brandwerende spuitpleisters worden toegepast voor het profielvolgend, brandwerend bekleden van stalen en betonnen constructies.

Kostenlose Beratung?

Gerne stehen wir Ihnen mit entsprechender Beratung zur Seite. So wissen Sie genau, was für ein erfolgreiches Projekt benötigt wird.

Stellen Sie Ihre Frage