Olieslagerij, Deventer

Restauratie van voormalige olieslagerij van Ten Hove in Deventer

Na jaren van zwaar verval wordt de voormalige olieslagerij van Ten Hove in Deventer gerestaureerd. In 1998 zijn de eerste vloeradviezen uitgebracht betreffende de toepassing van LEWIS vloeren in dit oude pakhuis. Nadat vorige week is begonnen met het monteren van de LEWIS Zwaluwstaartplaten is deze week de gietvloer aangebracht. De LEWIS vloeren worden “zwevend” toegepast en zijn voorzien van vloerverwarming. Indri Vloersystemen B.V. is verantwoordelijk voor het leveren en aanbrengen van de LEWIS vloeren in ons met 16 jaar langslopende LEWIS project.

Auftragnehmer

PHB Deventer B.V.

Konstruktor

Ingenieursburo Bartels

Architekt

I'M Architecten

Samen voor het beste resultaat!

De originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten, die worden gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten, stalen of andere draagconstructies.

Dirk Jansen - Ballast Nedam

Het langstlopende LEWIS project in uitvoering

LEWIS Zwaluwstaartplaten zijn originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten. Ideaal voor bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten balklagen en lichte staalconstructies.

 

Kostenlose Beratung?

Gerne stehen wir Ihnen mit entsprechender Beratung zur Seite. So wissen Sie genau, was für ein erfolgreiches Projekt benötigt wird.

Stellen Sie Ihre Frage