La Reine, Amsterdam

In het karakteristieke pand 11 luxe en monumentale appartementen gerealiseerd in het karakteristieke pand.

In het karakteristieke pand aan de Koninginneweg – Van Eeghenstraat, met directe ligging aan het Amsterdamse Vondelpark, worden door Jurriens Bouw 11 luxe en monumentale appartementen gerealiseerd. De door BBHD en Rappange & Partners Architecten ontworpen appartementen krijgen een woonoppervlak van 170 – 400 m2. Als geluidsisolerende en brandveilige vloeren worden in dit project onze LEWIS vloeren toegepast. Voor een optimale ontkoppeling van de LEWIS Zwaluwstaartplaten is gekozen voor SYLOMER TSS geluidsisolerende oplegstroken. Na de renovatie zullen de appartementen tot het absolute topsegment van Nederland behoren. De LEWIS vloeren worden afgewerkt door Vloerenbedrijf Ben van den Heuvel en de logistiek wordt verzorgt door BouwCenter RAB Amsterdam.

Auftragnehmer

Jurriens BV

Konstruktor

IKAABEE Raadgevend Ingenieursburo

Samen voor het beste resultaat!

De originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten, die worden gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten, stalen of andere draagconstructies.

Dirk Jansen - Ballast Nedam

LEWIS vloeren in appartementen La Reine Amsterdam Oud-Zuid

LEWIS Zwaluwstaartplaten zijn originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten. Ideaal voor bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten balklagen en lichte staalconstructies.

 

Kostenlose Beratung?

Gerne stehen wir Ihnen mit entsprechender Beratung zur Seite. So wissen Sie genau, was für ein erfolgreiches Projekt benötigt wird.

Stellen Sie Ihre Frage