KLM Crown Lounge, Schiphol

Op Schiphol wordt de internationale KLM Crown Lounge grondig verbouwd en uitgebreid.

Op Schiphol wordt de internationale KLM Crown Lounge grondig verbouwd en uitgebreid. De lounge krijgt onder meer een extra verdieping, een buitenterras en een nieuwe inrichting. Na de verbouwing biedt de lounge circa 1400 zitplaatsen ten opzichte van de 800 nu en heeft het een oppervlakte van 6300 m2 ten opzichte van 3600 m2 nu.

Als lichtgewicht betonvloersysteem is ook voor deze lounge weer gekozen voor onze LEWIS vloeren.

Auftragnehmer

Ballast Nedam Bouw en Ontwikkeling

Samen voor het beste resultaat!

De originele zwaluwstaartvormig gewalste staalplaten, die worden gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne lichtgewicht betonvloeren op houten, stalen of andere draagconstructies.

Dirk Jansen - Ballast Nedam

LEWIS vloeren in de ICA Crown Lounge op Schiphol

De LEWIS vloer bestaat uit een LEWIS Zwaluwstaartplaat, die wordt afgewerkt met een dunne laag (lichtgewicht) fijn grindbeton, zandcement of vloeibare dekvloermortel. Tijdens het verwerken van de mortel fungeren de LEWIS Zwaluwstaartplaten als bekisting. Deze brengt het gewicht van de betonspecie en de montagebelasting over naar de draagconstructie. Na het uitharden van de mortel vormt deze – samen met de LEWIS Zwaluwstaartplaten – één constructief geheel. Door de vlakke afwerking is geen extra afwerkvloer nodig. 

Kostenlose Beratung?

Gerne stehen wir Ihnen mit entsprechender Beratung zur Seite. So wissen Sie genau, was für ein erfolgreiches Projekt benötigt wird.

Stellen Sie Ihre Frage