Enter, Amsterdam

De transformatie van een voormalig kantorencomplex tot woningen in Amsterdam

Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V. realiseert aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam de transformatie van een voormalig kantorencomplex tot woningen. De vier bestaande ‚blokken‘ worden samengevoegd tot twee woonblokken en ieder opgetopt met 3 lagen, waardoor er in totaal 191 woningen worden gerealiseerd. Belangrijke kenmerken van het ontwerp zijn de ‚pakhuisuitstraling‘ die de gebouwen zullen krijgen. Bij de optoplagen is gebruik gemaakt van lichte bouwmaterialen. Voor het brandwerend bekleden van de staalconstructie van deze optoplagen is gekozen voor onze ISOLATEK Type 300 brandwerende spuitmortel in het project. Gezien de uitvoeringsperiode en de opbouw van de constructie (staal met houten balken) was deze gipsgebonden vermiculite spuitmortel de meest economische en efficiënte oplossing voor het 60 minuten brandwerend beschermen van de draagconstructie.De ISOLATEK Type 300 is aangebracht door het gespecialiseerde applicatiebedrijf WCC Brandbescherming.

Auftragnehmer

Heddes Bouw en Ontwikkeling BV

Architekt

Ector Hoogstad Architecten

Konstruktor

IMD raadgevende ingenieurs

ISOLATEK Type 300 brandwerende spuitmortel in het project Enter/Amsterdam

Snelle uitvoering bij complexe structuren. Brandwerende spuitpleisters worden toegepast voor het profielvolgend, brandwerend bekleden van stalen en betonnen constructies.

Kostenlose Beratung?

Gerne stehen wir Ihnen mit entsprechender Beratung zur Seite. So wissen Sie genau, was für ein erfolgreiches Projekt benötigt wird.

Stellen Sie Ihre Frage